Deze basketbalschoenen zijn speciaal ontworpen voor het spel van James Harden checkschoen.com om hem te helpen sterk te blijven in het vierde kwartaal. Met ultralichte en responsieve tussenzooldemping, hebben ze een middenvoetband voor de extra vergrendeling en stabiliteit die nodig zijn om harde, beslissende sneden te maken. Een rubberen buitenzool die is afgestemd op de kenmerkende bewegingen van Harden op het veld, zorgt voor uitstekende tractie en grip.

Adidas blijft indruk maken met de vierde signature-schoen van James Harden. Deze lage basketbalsneakers zijn goed gemaakt en stellen niet teleur op het adidas schoenen dames hoog veld. Eigenaren hebben weinig te klagen en zijn dol op alles wat deze schoenen te bieden hebben. Over het algemeen is de Adidas Harden Vol. 4 is een toppresteerder die van top tot teen kan gaan met de 17e kenmerkende sneaker van LeBron met Nike.

Zijn huis. Deze kenmerkende basketbalschoenen vieren James Harden, een speler die van thuisvoordeel een mythe maakt. Ze zijn ontworpen om zijn adidas harden vol. 4 silver metallic vermogen te benutten om sterk te blijven in het vierde kwartaal. Het bovenwerk is laag uitgesneden en toch stevig, waardoor je enkel mobiliteit en lockdown hebt. De buitenzool is afgestemd op zijn kenmerkende bewegingen op het veld, dus je stapt als de beste in de branche.

Tot dusver dit jaar is adidas de indruk die de meeste toewijding heeft getoond, aangezien hun 2020 "Pride Pack" al NMD-, Ultra Boost-, Superstar- en Stijlvol Stan Smith-vertolkingen heeft onthuld die representatief zijn voor de festiviteiten. En nu verwelkomt de Three Stripes in hun Hoops-divisie in de line-up van dit jaar door een veelkleurige versie van de kenmerkende Harden Vol. 4. Aan de basis zijn de schoenen uitgevoerd met een zuivere witte compositie en hebben ze een tweedeling van koelere blauwe gradiŽnten op de teenboxen en warmere gradiŽnten aangebracht op de hiel. Maar misschien wel het meest opvallende kenmerk is de onderkant, aangezien regenboogpanelen zich langs het loopvlak verdelen.

https://www.checkschoen.com/